Lumini, camere și o explozie de energie! Miami Bici 2 este disponibil în cinematografe din 24 noiembrie. Eu l-am văzut e marele ecran de la Inspire VIP Cinema, unde am avut parte de un cocktail event și, de asemenea, ne-am întâlnit cu protagoniștii.

Miami Bici 2 – Sinopsis

Filmul Miami Bici 2 reia de unde a plecat predecesorul său, protagoniștii, Ion și Ilie, trecându-se implicați într-o altă escapadă hilară. De data aceasta, duo-ul decide să-și încerce norocul pe străzile însorite din Miami, ducând la o serie de nenorociri comice care țin publicul în suspans.

Ion Bilă (Matei Dima) și Ilie Piciu (Codin Maticiuc) pornesc într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american, doar că ei au vrut să-l adapteze la realitățile românești, dorind să facă mulți bani pe muncă puțină. În cursul călătoriei lor, cei doi au fost atrași în lumea unui grup de infractori. În încercarea de a scăpa, Ion și Ilie se implică în diverse activități ilegale…

Aici poți vedea trailer-ul filmului:

Miami Bici 2 – Recenzie

Regizorul Jesús del Cerro merită aplauze pentru că a surprins cu succes esența personajelor și a creat o continuare bună filmului. Ritmul filmului, combinat cu atenția regizorului pentru detalii, asigură că publicul rămâne implicat de la început până la sfârșit. Unul dintre elementele remarcabile ale Miami Bici 2 este umorul care variază de la comedie până la joc de cuvinte.

Miami Bici 2 este u film lejer, creat pentru distracție și amuzament. Este perfect pentru a-l vedea împreună cu prietenii, iar pentru o experiență și mai tare, recomanda să mergeți la cinema. Atmosfera de acolo oferă un farmec anume!

Miami Bici 2 + Cocktail event la Inspire VIP Cinema

Înainte de a începe evenimentul, am savurat prosecco și delicii dulci.


A fost foarte fain că la eveniment au participat Codin și Jesus și au răspuns întrebărilor noastre după proiecție.

Ulterior, am făcut și poze… că nu se pune că ai fost undeva, dacă nu faci și poze 🙂


0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.