Vinerea trecută, am avut plăcerea de a sărbători o ocazie specială: aniversarea a 12 ani a Asociației Bloggerilor Olteni (ASBO). Ca membră al acestui grup fantastic, nu puteam rata ocazia de a participa la eveniment care s-a desfășurat la Casa Universitarilor. Am avut parte de vinuri interesante de la crama Vînju Mare, mâncare delicioasă și voie bună.

Petrecere aniversară la Casa Universitarilor

Casa Universitarilor este o locație impunătoare și te surprinde prin aspectul său, de asemenea, este perfectă pentru fotografii. Atmosfera a fost caldă și primitoare, plină de râsete și diverse conversații. Platourile pe care le-am servit au fost savuroase și au mers bine împreună cu vinurile. Uite și o poză care arată apetisant, dar, din păcate, nu transmite și aromele.

Mâncare Casa Universitarilor
Mâncare Casa Universitarilor

Vinuri Vânju Mare

Ca și la orice aniversare, am avut parte de licori deosebite. La party au fost și reprezentanți ai cramei Vînju Mare, cramă ai cărei vinuri am mai avut ocazia să le savurez. Despre cramă și despre renumitul vin pelin, găsești în acest articol de la degustare.

Pentru seara festivă, cei de la Vînju Mare au pregătit o selecție de vinuri interesante:

  • Mirage Riesling Italian sec;
  • Mirage Rose sec;
  • Divin Feteasca Neagră demisec.
Vinju Mare Mirage Riesling Italian sec

Acest vin emana o aromă elegantă de fructe de pădure roșii și note florale. Aciditatea bine echilibrată și dulceața subtilă l-au făcut incredibil de ușor de băut, lăsând un gust răcoritor în gust.

Vînju Mare Mirage Rose sec

Tradițional, la vinul rose am ciocnit paharele și am făcut o poză.

Vînju Mare Divin Fetească Neagră demisec


Această Fetească Neagră m-a surprins prin profunzimea și complexitatea ei. Vinul te cucerește instantaneu cu o culoare roșu-rubiniu intens, iar aromele sale bogate te transportă instantaneu în livadă, unde te învăluie parfumul prunelor bine coapte și al fructelor negre de pădure. dar și prin corpolența robustă, care te face să simți puterea și noblețea strugurilor din care a fost creat. Este un vin puternic și corpolent care oferă o experiență senzorială deosebită la fiecare înghițitură.

Am sărbătorit 12 ani de ASBO

Mâncare delicioasă am avut, vinuri bune am avut … a venit momentul și pentru tortul aniversar! Tortul nu doar arata bine, dar și era foarte gustos.

La final, atașez o poză de grup cu o parte din familia ASBO!0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.