Weekend-ul trecut a fost unul intens. De vineri, am fost plecată la Ploiești unde am petrecut bine timpul, iar duminică, dis-de-dimineață, am pornit rapid spre Craiova. Motivul? S-au împlinit 11 ani de Craiova Blog Meet! Cu această ocazie ne-am întâlnit să sărbătorim la Crama 91, în locația Bacolux Craiovița Hotel & Events. Aici am avut parte de mâncare delicioasă, vinuri bune românești și… distracție!

Sunt nouă în acest grup și mă bucur că am avut ocazia să cunosc așa oameni interesanți, de la care, cu siguranță, am ce învăța.

Party la Crama 91

După cum am scris anterior, party-ul aniversar a fost la  Crama 91,  în locația Bacolux Craiovița Hotel & Events. Crama este amenajată frumos și cu atenție la detalii. De exemplu, mie mi-au atras atenția pozele vechi care creau o atmosferă anume.

Mâncare și hidratare

Ne-am delectat cu platouri apetisant și vinuri de la Sâmburești. Am avut la dispoziție 5 vinuri:

  • Sauvignon Blanc,
  • Chardonnay,
  • Roze,
  • Merlot,
  • Cabernet Sauvignon.

Pentru început am luat chardonnay, apoi am savurat din roze și la final am luat niște Merlot care a fost preferatul meu. Vinurile s-au asortat de minune cu mâncărurile pe care le-am avut.

Mâncarea a fost pe cinste, dar îți las poze să te convingi :))

Ne-am hidratat nu doar cu vinuri, dar și cu apă.  Partenerul nostru de hidratare a fost AQUA Carpatica.

Și… party-ul nu era party dacă nu aveam desert. Acest tort era nu doar frumos, dar și mega gustos!

Un ultim gând

A fost o seară frumoasă în care ne-am distrat și e-am simțit bine. Iar locația, vinurile și mâncarea au contribuit la starea noastră de bine. Las aici și o poză de grup 🙂

P.S.: Pentru poze tind să-i mulțumesc lui Ion Mihaiescu.


1 comentariu

Ziua Basarabiei împreună cu Château Vartely - Patrisia Lisovski · martie 30, 2023 la 2:41 am

[…] A fost un eveniment pe cinste în care am sărbătorit Ziua Unirii Basarabiei cu România într-un grup de oameni veseli. Cu această ocazie, ne-am delectat cu vinuri selecte de la Château Vartely și am petrecut bine timpul. Iar gazda noastră a fost iarăși Crama 91, unde am sărbătorit și 11 ani de Craiova Blog Meet. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.